Brit-Tech

ScheduleReader megoldások

A projektmenedzsment intenzív ágazatok szervezetei és az ipar vállalkozásai általában  elterjedten alkalmazzák  a projektek tervezésében és a megvalósítás követésében az Oracle® Primavera P6 megoldásokat. Az Oracle adatbázisában tárolt projekttervek eléréséhez licenc szükséges.

A licencköltségek csökkentése érdekében sok vállalat egy-egy egyszerű, vagy összetett projekten dolgozva a projektterveket .pdf formátumban nyomtatja ki, ami potenciális kockázatot jelenthet a projektre, és így magára a vállalatra nézve is. A projekttervezők általában az Oracle® Primavera P6 megoldásban készítik és tekintik meg a projektterveket, míg a projektmenedzser és a többi munkacsoport tag valamilyen „.pdf” olvasón és/vagy -megjelenítőn keresztül férhet hozzájuk. Ennek az üzleti esetnek az a célja, hogy rávilágítson arra, miért fontos egy harmadik féltől származó projektmenedzsment szoftver bevezetése egy projekt sikeres kimenetele szempontjából. A javasolt szoftvermegoldás a ScheduleReader™ – egy költséghatékony .xer megjelenítő, és a .pdf olvasó és megjelenítő szilárd helyettesítője.

Jelentősebb kontroll

A projekt munkacsoport vezetők, a munkatársak és az alvállalkozói csoportok tagjai a ScheduleReader™ által a bizalmat adják tovább, hogy a felelős emberek pontosan lássák az ütemezés előrehaladását.

A projekt minden szintjén a dátumok, időtartamok és erőforrás-hozzárendelések számításai egy adott naptárra vonatkoznak. A globális, projekt-, vagy erőforrás-naptárak részleteit lehet megjeleníteni. A a jobb döntéshozatal érdekében megfelelő elrendezést lehet kialakítani az adatok csoportosításához és megszervezéséhez.

A ScheduleReader™ felhasználói felülete nagyon intuitív és könnyen használható. A projektek hasonló módon kerülnek bemutatásra, így a projekt munkacsoport tagjai jobban láthatják a tervezett tevékenységekre gyakorolt lehetséges következményeket.

Költségkímélő megoldás

A ScheduleReader™ segíthet az Oracle® Primavera P6-ot már használó vállalkozásoknak a projektek kezelésében és ellen-őrzésében, hogy csökkentse költségeiket akik meg kell nézzék a projektinformációt. 

További információkért kérje tájékoztatónkat!

Rövid regisztrációt követően e-mailben küldjük.

error: Content is protected !!
Scroll to Top