Brit-Tech

Rólunk

A BRIT TECH Üzleti Tanácsadó Kft. küldetése, hogy magas színvonalú projektvezetési és ter-vezési, kockázat elemző szolgáltatásaival megfeleljen az ügyfelek projektmenedzsment elvá-rásainak, azaz a szakmai tartalom/minőség, a költségek és az ütemezések közötti összhang bizto-sítása és a folyamatos követhetőség érdekében. Egy technológiai megoldás alkalmazásának sikere jelenti a vállalkozás üzleti céljai közötti összhangot és a megtérülési kritériumoknak történő megfelelést. A BRIT TECH Kft. vezetőinek, munkatársainak és partnereinek a célja a projektmenedzsment intenzív gazdaság vállalkozásai számára a termelékenység, az állami és közszolgálati szervezetek számára a működési hatékonyság, az optimális folyamat- és projektmenedzsment elősegítése és a projektek jövedelmezőséget befolyásoló kockázati tényezők kezelése.

A projektmenedzsment intenzív gazdaság szervezetei és a piaci szereplői részére egyértelmű, hogy a sikerhez elengedhetetlenek a fejlett projektirányítási készségek és eljárások. A technológiai megoldások ismerete, a szakmai készségek és tapasztalat egyaránt szükségesek ahhoz, hogy akár magánvállalkozások, akár kormányzati, akár önkormányztai szervezetek rövid időn belül lássák egy-egy szoftvermegoldás alkalmazásának kimutatható előnyeit.

A BRIT TECH Kft. szakértői, tanácsadói az iparághoz/szakterülethez igazodó módon mérik fel az ügyfelek üzleti, illetve szervezeti igényeit; a projektmenedzsment, a kockázat elemzés szembeni igények meghatározásában szorosan együttműködnek az ügyfelek munkatársaival vezetőivel, tulajdonosaival.  Az ügyfelek munkacsoportjaival együttműködve kerülnek meghatározásra azok a jól bevált projektirányítási megoldások, eljárások, metodikák, amelyek majd beépülnek a szervezeti kultúrába. Az irányítási kultúra továbbfejlesztését célzó szerteágazó kezdeményezés, a magatartásmódok megváltoztatását is igényelheti az ügyfelek szervezetében. Célszerű lehet átgondolni, hogy a meglévő eszközökkel, hogyan tervezik meg, irányítják és ellenőrzik a projekteket, illetve az erőforrások (gépi, emberi, anyag) felhasználását, előfordulhat, hogy a projektek résztvevőinek rövid idő alatt új készségeket kell elsajátítaniuk. 

Egy tipikus projektnek általában sok érdekeltje, több érdekcsoportja van, mindegyik valamilyen módon eredményt vár el a projekt sikeréből. Ez gyakran vezet olyen következtetéshez, hogy egy projekt egy közösségi vállalkozás. A projektek másik jellemzője, hogy különböző vállalkozókból – általában magánvállalkozók közösségéből – áll, mindegyikük a  saját üzleti sikerét reméli. A verseny  a projekten belül is természetesen létezik, aminek eredményeképpen, konfliktusok merülnek fel. A projektek hierarchikus jellegűek is, az egyik fél  a másik fél “fölött” van a hierarchiában. Az egyik fél fizet a másik félnek a teljesített szolgáltatásokért. A sikerhez természetesen elengedhetetlen a partnerek közötti együttműködés, de ezt az együttműködést a szerződésjog, a megállapodás, a teljesítmény és az ellenőrzés biztosítja.

 

A BRIT TECH Kft. az ügyfeleivel való együttműködésben hosszú távú, mindkét fél számára eredményt biztosító kapcsolat kialakítására törekszik. Az együttműködés keretében az alkalmazott megközelítési mód már a bevezetés folyamatának legelejétől biztosítani fogja, hogy az ügyfelek megfelelő technológiával és eljárásokkal rendelkezzenek a projektmenedzsmentet támogató technológiai alkalmazás eredményes használatához.

BRIT TECH Üzleti Tanácsadó Kft.
BRIT TECH Üzleti Tanácsadó Kft.

ELÉRHETŐSÉKEINK

Mobil+36 30 371 9954
E-mailkvincze@brit-tech.hu,  sales@brit-tech.hu
Székhely: 1021 Budapest, Nyéki út, 7/a.
Iroda: 1033 Budapest, Szőlőkert u., 4/a. B ép. 11.

BRIT TECH Üzleti Tanácsadó Kft.
error: Content is protected !!
Scroll to Top