Brit-Tech

Oracle Primavera megoldások

Minden szervezetnek kritikus befektetési döntésekkel kell szembenéznie Ezen döntések meghozatala a legsürgetőbb kihívások között szerepel. Folyamatosan választani kell egy sor lehetséges támogatandó projekt  alternatíva között. Ha a döntéshozatali eljárás hibás, az eredmény súlyosan befolyásolhatja a jövedelmezőséget, vagy legalábbis leronthatja a finanszírozási igényt.

Az Oracle Primavera portfóliókezelése páratlan értéket biztosít a vállalati döntéshozatali folyamatok számára. A technológiai megoldás szabadalmaztatott tulajdonságai, méretezhetősége, konfigurálhatósága és rugalmas felhasználói felülete mérhető eredményeket hozott a kormány-zati szervezetek, valamint a világ néhány legnagyobb és leginnovatívabb vállalata számára.

A kockázatos döntések alkalmával bizni lehet az Oracle Primaverában

A technológiai megoldások bevezetésére és hatékony alkalmazására elköltött összegek pazarlásként jelennek meg, ennek elsődleges oka az, hogy több jelenlegi döntéshozatali folyamat nem gyűjti és nem elemzi hatékonyan a stratégiai célok és a végrehajtási tervek összekapcsolásához szükségesek adatokat. Az Oracle Primavera megoldások itt segíthetnek. Ha az ismételhető irányítási folyamatokat és a következetes értékelési mutatókat kombinálja az összes releváns adat rögzítésének és elemzésének képességével, segít elérni a stratégiai célokat és értéket tud felmutatni. A munkafolyamat és a jóváhagyási folyamatok automatizálásától, a befektetési javaslatok kiválasztásától, az kritikus  üzleti esetek finanszírozásán, a „mi lenne, ha” forgatókönyvek végrehajtásán  keresztül és a teljesítmény előrehaladásának elemzéséig segíti a vezetőket a vállalati portfóliók stratégiai rangsorolásában, megtervezésében és végrehajtásában. A megoldás alkalmazása biztosítja, hogy továbbra is növekedjen a termelékenység és az időben történő teljesítést – hozzáadott értéket teremtve – erősítve a teljesítmény eredményeit.

Bevált megoldás a befektetések tervezésére és ellenőrzésére

Az Oracle Primavera megoldások alkalmazása lehetővé teszi az automatizált munkafolyamatok és jóváhagyási folyamatok együttműködését, amelyen keresztül támogatják a befektetési portfóliók javaslatának, megtervezésének és irányításának képességét. A jól konfigurálható megoldás adaptálható a szervezet igényeinek kielégítésére, ahogy a folyamatok megváltoznak. A Primavera Portfolio Management egy hatékony hatlépcsős tervezési és ellenőrzési folyamat csomópontja, a-mely lehetővé teszi:

  • Tisztázni lehet a legfontosabb stratégiai célokat, mérhető módon be-mutatva azokat.
  • Javaslatot lehet tenni olyan kezdeményezésekre, amelyek összhang-ban állnak a szervezet stratégiájával és küldetésével.
  • Meghatározhatók a prioritások és kiválaszthatók a befektetések erős üzleti indoklásával, amelyek reálisan magukba foglalják a finanszírozást és az erőforrásokat.
  • Nyomon lehet követni a tevékenységek állapotát és közölni lehet a be-ruházások legfrissebb eredményeit.
  • Át lehet tekinteni a portfólió teljesítményét valós időben, és össze lehet hasonlítani a jelenlegi és a múltbeli vagy a jövőbeli adatokat, ez- által azonosíthatóak a befektetési hiányosságok és a lehetséges problémák.
  • A folyamat érvényesítésével rendbe lehet tenni be a portfólió értéke-lések eredményeit – adott esetben növelve, vagy csökkentve, vagy visz-szavonva a befektetési forrásokat.

További információkért kérje tájékoztatónkat!

Rövid regisztrációt követően e-mailben küldjük.

error: Content is protected !!
Scroll to Top