Brit-Tech

Implementáció konzultáció

A kihívás

Minden új Oracle Primavera technológiai megoldás használatának képessége szinte végtelennek tűnik. Ami egyszer már megkövetelte a szabványos telepítést és a korlátozott felhasználói ismereteket, mélyreható tervezést és konfigurációt igényel. Az Oracle Primavera megoldás sikeres implementációja érdekében alapvető fontosságú a pénzügyi, a projekt, a portfólió, a kockázat és az erőforrás-gazdálkodási célrendszerek összehangolása. A Primavera implementációk gyakran együtt járnak a szervezeti változásokkal , a projektmenedzsment paradigmaváltásokkal, amelyek túlterhelőek és hatástalanok lehetnek, ha nem kezelik azokat megfelelően.

Primavera implementáció

A mai vállalalati projektmenedzsment (Primavera P6 EPPM, P6 PPM, Contractor, Contract Management, stb.) alkalmazások olyan funkciókat tartalmaznak, amelyek elősegítik a valós idejű együttműködést, valamint erőteljes erőforrás-menedzsmentet biztosítanak a kapacitás-tervezés számára, lehetővé téve a valós idejű döntések támogatását.
Ezeket a rendszereket úgy alakították ki, hogy maximalizálják a láthatóságot azáltal, hogy előnyben részesítik az ösztönös (intuitív) felhasználói információkhoz való hozzáférést.
Akár telepített „on-premise”, akár a felhőalapú EPPM eszközökről van szó, helyesen lehet implementálni a folyamatokat, biztosítva a sikereket és a vállalati változásokat.
Ha a vállalati projektmenedzsment eszközök, nem egy adott szervezethez vannak igazítva, akkor nem lesznek elegendőek a stratégiai célok eléréséhez. A cégvezetők, a projekteket ellenőrző személyzet és a végrehajtásban résztvevők fontos szerepet játszanak a vállalati növekedést elősegítő fejlesztések azonosításában, tervezésében és meghatározásában.
A projektek megvalósítását támogató módszerek alapos vállalati áttekintése nehéz. Az egy igazi kísértés, hogy a felmerülő kritikus lépések elkerülése – a valós szükségletek, célok, valós befektetés megtérülésének ismerete – nélkül történjen, ilyen esetben a szoftver beszerzése még nagyobb kihívásokkal is járhat.
Az Oracle Primavera technológiai megoldás az egyik legerősebb és átfogó elérhető eszköz a projektmenedzsment megoldások piacán. 

További információkért kérje tájékoztatónkat!

Rövid regisztrációt követően e-mailben küldjük.

error: Content is protected !!
Scroll to Top