Brit-Tech

HMS TimeControl megoldások

Sok szervezet számára a munkaidő-nyilvántartás kiválasztása a legegyszerűbb választásnak tűnik. A TimeControl megoldások célja, hogy egy többcélú munkaidő nyilvántartás képes legyen egyszerre kiszolgálni a pénzügy és a projektmenedzsment igényeit. Olyan funkciókat tartalmaz, mint például a multi-böngésző, multi-device kapcsolat, a személyi számítógép és a mobil felület, a szabadság jóváhagyások, felsővezetői információs felület kiterjedt engedélyeztetési funkcionalitás, rugalmas jelentések és kapcsolódások a projekt menedzsment és a vállalati rendszerekhez. Ezen funkciókkal a munkaidő nyilvántartás bármely szervezet esetében más rendsze-rekhez ideális integrációt tesz lehetővé. A TimeControl a telepített alkalmazás rugalmassága biztosítja az idő és jelenlét, az idő és a számlázás nyilvántartását, a projekt nyomon követését, mint rugalmas idejű rendszereket. A TimeControl rendelkezésre áll a licencalapú alkalmazásként, vagy mint egy felhőalapú on-line előfizetéses szolgáltatásként is.

A TimeControl munkaidő nyilvántartó rendszere ma már számos Oracle technológiát támogat, beleértve a MySQL adatbázist és más Oracle alkalmazásokat. Az Oracle és a HMS Software szakemberei támogatják egymást,ez  mind a HMS Software, mind az Oracle számára lehetővé teszi a funkcionalitások, az architektúra, a szakmai tudás egyesítését, melynek eredményeként az ügyfelek szerveezetiben gazdagabb funkcionalitású és biztonságosabb szoftver megoldás használatára és implementációjára kerülhet sor.

Mérnöki munka és tervezés

A BRIT TECH Kft. az Oracle Gold Partnerként és a HMS Software magyarországi partnereként segíti a mérnöki és a projektmenedzsment intenzív szervezeteket, vállalatokat, hogy megfeleljenek az üzleti kihívásoknak, a megfelelő technológiai és átfogó szoftver megoldások beszerzésében, amelyek közé tartoznak a legfontosabb funkciók kifejezetten az ágazat számára. A legnagyobb és legismertebb élvonalbeli cégek részéről az Oracle Primavera és a TimeControl megoldások kerültek kiválasztásra, amelyeknél a legmagasabb szintű elvárás a minőség és a megbízhatóság szoftver rendszerek beszerzésében.

További információkért kérje tájékoztatónkat!

Rövid regisztrációt követően e-mailben küldjük.

error: Content is protected !!
Scroll to Top