Brit-Tech

Acélszerkezetgyártás, szerelőipar

Egyedi acélszerkezet gyártás, szerelés

Az egyedi acélszerkezeti gyártás során használt gépek, gépcsoprotok esetében nagyon fontos, hogy előre meg lehessen tervezni a gépek javítását, a karbantartását. A meglévő gyártásütemezés alapján nem lehetett megfelelően a dönteni az egyes választható alternatívák között. A gépi erőforrások  karbantartása, javítása, nem volt a gyártási terv adottságainak megfelelően kellően tervezhető. A gyártás során nem követhető folyamatosan a terv/tény adatok változása, nem lehetett, a változtatások érdekében a szükséges döntéseket előkészíteni, érvényesíteni. A nem kellően átgondolt  délutáni, és éjszakai műszakok igénybevétele jelentős többletköltségeket eredményezhet. Az emberi erőforrások kihasználása még az adottságokhoz képest sem kellően egyenletes. A gyártás során a pénzügyi teljesítések összesítései nem a műszaki teljesítések alapján készülnek.Mivel egyidőben több projekt teljesítése folyik, a projektek közötti logikai kapcsolatokat nem lehet figyelembe venni.

Egy kialakítható projektvezetési eljárással egyértelművé válhatnak azok az esetek, amikor pld. egy tervezett ütemezés szerinti délutáni műszakot az emberi erőforrás hiánya, az adott gép meghibásodása, vagy anyaghiány miatt nem lehetett megszervezni. Az együttműködés keretében bebizonyosodhat, hogy amennyiben a technológiai megoldást valós adatok alapján használják, akkor a vezetők számára az egyenletes –   azaz határidőket és költségeket követhető és betartható módon – avállalati teljesítés érdekében szükséges döntésekhez az adatok kellő időben rendelkezésre állnak. Ezzel a vállalat dolgozói számára egyértelműen tisztulhatnak a projekttervezési     adatok. A vezetők rövid idő alatt tapasztalhatják a döntéseik eredményeit, pozitív hatásait.

A nem kellően átgondolt és megtervezett felesleges műszakok igénybevétele jelentős többletköltségeket eredményez, az emberi erőforrások kihasználása nem kellően egyenletes.

A gyártás során, a műszaki norma és pénzügyi adatokból előálló ütemezés (gépi, emberi erőforrások) adatok, az erőforrás költségadatok, nem állnak rendelkezésre egy közös, jól struktúrált adatbázisban.

A gyártás során nem a műszaki teljesítések alapján készülnek a pénzügyi teljesítések összesítései.

Egy adott időben egyszerre  több projekt teljesítése folyik, a projektek közötti logikai kapcsolatokat nem lehet figyelembe venni. Nem megfelelő a hatékony és a célzott kommunikáció a termelés ütemezések tervezésében és a megvalósításban résztvevők között.

BRIT TECH Üzleti Tanácsadó Kft.
BRIT TECH Üzleti Tanácsadó Kft.

ELÉRHETŐSÉKEINK

Mobil+36 30 371 9954
E-mailkvincze@brit-tech.hu,  sales@brit-tech.hu
Székhely: 1021 Budapest, Nyéki út, 7/a.
Iroda: 1033 Budapest, Szőlőkert u., 4/a. B ép. 11.

További információkért kérje tájékoztatónkat!

Rövid regisztrációt követően e-mailben küldjük.

error: Content is protected !!
Scroll to Top